Kerneliv by Lena David
Billede16
billede15
billede14

Hypnoterapi

Få opløst dine blokeringer med hypnoterapi 


Hypnoterapi er et fantastisk stærkt redskab og kan bruges til næsten alle mentale som fysiske udfordringer.
Hvis man overhovedet skal sammenligne hypnoterapi med noget, ligner forløbet en række guidede meditationer, hvor du bare direkte og noget dybere, kommer ned i underbevidsheden og opløser blokeringer, som f.eks angst, dårligt selvværd, forbier, følelsesblokeringer, smerter forskellige steder i kroppen og afhængigheder (mad, sukker, sport, arbejde, alkohol, penge, mennesker mm. ). Og nej, hypnoterapi kan på ingen måde være farligt og jeg kan heller ikke gå ind og "pille" ved noget, som ikke er godt for dig!

Et forløb tager som regel 3-4 gange + den første samtale, hvor jeg skal stille helt skarpt på, hvad det helt konkret er, du ønsker dig skal ændre sig i dit liv.

 

Kan jeg garantere dig en forandring?

Ja det kan jeg, hvis du selv er indstillet på det. Men om det er hypnoterapien eller indsigterne der skaber de største forandringerne, er lidt forskelligt fra person til person.

 

Kan alle komme i hypnoterapi?

Ja MEN, hvis du kommer ufrivillig, fordi en anden f. eks. synes du skal i hypnoterapi eller hvis du er meget bange for hypnosen, vil den ikke virke tilstrækkelig.