Kerneliv by Lena David
Billede16
billede15
billede14

Terapi 

Hvad er terapi? Hvordan foregår det?


Terapi tager udgangspunkt i hvordan du har det, hvad du tænker, hvad du gør, hvad du føler og hvorfor.

Som terapeut "udforsker" jeg dine forskellige tanker, følelser og handlinger og får dig herved til at se nye perspektiver og vinkler på dine problematikker. Terapi betyder derfor, at jeg støtter menneskers naturlige process hen imod større balance i deres liv.

De fleste mennesker søger ofte terapeutisk hjælp som følge af, at de står i en uoverskuelig og vanskelig livssituation, hvor de oftest er kommet i kontakt med en masse kaotiske følelser og tanker, som både kan være ukendte og overvældende. Ofte føler man sig handlingslammet og magtesløs. For at skabe heling og udvikling, handler det om at få alle følelser og tanker sorteret og bearbejdet. Jo mere åben og ærlig du er som person, jo mere kan jeg give dig de redskaber og indsigter du er kommet efter, og i sidste ende hjælpe dig med at slippe det der skal slippes. 

Min opgave er at skabe orden og struktur i tankerne og det følelsesmæssige kaos, og herefter evt. bryde gamle handle- og/eller tankemønstre. Terapi er en metode, til at blive mere bevidst om sig selv, sine reaktionsmønstre og sin måde at være sammen med andre på. Gennem denne bevidsthed, bliver du lettere i stand til at håndtere dine reaktioner og dermed træffe nærende, bevidste valg i dit liv.