Kerneliv by Lena David
IMG_2110
billede15
billede14
IMG_1786
IMG_1784

Hypnoterapi

 friheden tilbage igennem hypnoterapi 


Hypnoterapi er et fantastisk stærkt redskab og kan bruges til næsten alle mentale, følelsesmæssige som fysiske udfordringer.
Hvis man overhovedet skal sammenligne hypnoterapi med noget, ligner forløbet en række guidede meditationer, hvor du bare direkte og noget dybere, kommer ned i underbevidsheden og opløser blokeringer, som f.eks angst, dårligt selvværd, forbier, følelsesblokeringer, smerter forskellige steder i kroppen og afhængigheder (mad, sukker, sport, arbejde, alkohol, penge, mennesker mm. ). Og nej, hypnoterapi kan på ingen måde være farligt og jeg kan heller ikke gå ind og "pille" ved noget, som ikke er godt for dig!

Et forløb kræver max 5 sessioner alt efter hvad du er udfordet på. Her vil jeg helt konkret stille skarpt på, hvad det er du ønsker, skal ændre sig i dit liv.

 

Kan jeg garantere dig en forandring?

Ja det kan jeg, hvis du selv er indstillet på det. Men om det er hypnoterapien eller indsigterne der skaber de største forandringerne, er lidt forskelligt fra person til person.

 

Kan alle komme i hypnoterapi?

Ja! MEN hvis du kommer ufrivillig, fordi en anden f. eks. synes du skal i hypnoterapi eller hvis du er meget bange for hypnosen, vil den ikke virke tilstrækkelig. Jeg sørger dog altid for et trygt og tillidsfuldt miljø i hyggelige omgivelser, og vil først starte et hypnoseforløb, når du er klar til det.


Avanceret hypnose, regressions- og SoulKeyterapi


Hvis du er nysgerrig på, hvad hypnose kan på et højere plan, er denne form for hypnose en anden måde, at få indsigt og forståelse for, hvad der sker i vores nuværende liv. Her kan du komme i kontakt med svar fra en højere bevidsthed eller opleve et tidligere liv, som kan skabe et helt nyt perspektiv på dit liv og en større mening med det du går igennem lige nu.