Kerneliv by Lena David

Hvem er jeg


Jeg har selv været igennem en del kriser i mit liv. Selvom jeg er sindsyg følsom, har det gjort mig vandvittig stærk. Jeg er meget åben og fordomsfri, og født med et konstant drive, til at gøre noget, der giver mening i mit liv. Jeg er også mor og bor på elvte år, i den mest fantastiske sammenbragte familie man kunne drømme om. Jeg er utrolig stolt af min familie, for det har været en lang rejse, til der hvor vi er i dag, og jeg har sammen med min dejlige mand, måttet lære og forstå en masse.

Som person er jeg kreativ og nysgerrig og elsker, at udvide min horisont på alle planer. Jeg er vild med det konkrete og jordbundne og de små ting, der kan gøre en stor forskel i livet, men kan bestemt også lide, at se tingene fra et lidt større perspektiv. Jeg sætter stor pris på ærlighed og oprigtighed og kalder helst en spade for en spade.

Hvad vil jeg med Kerneliv? 


I dag føler jeg mig fri, stærk og fuld af glæde over den jeg er og det liv jeg befinder mig i. Jeg har fundet ind til mit sande jeg, min kerne, hvor jeg må være alt og hvor jeg ikke skal gemme mig selv væk. 

 

Det er vigtigt for mig, at vi sammen også skaber synlige og mærkbare resultater for dig. Ikke om en uge eller om en måned, men her og nu. Jeg vil elske, at hjælpe dig med at finde din vej til din styrke og din livsglæde. Jeg bruger alle mine sanser, når du sidder hos mig, så jeg kan guide dig bedst muligt. Og selvfølgelig kan vi sammen træne og holde fast i de positive forandringer der er blevet skabt, så vi sikrer dig en holdbar, forbedret livskvalitet ud i fremtiden. 

 

Jeg tror på, at det er SÅ vigtigt at kunne bede om hjælp. Jeg så det tidligere som et nederlag, når jeg ikke kunne klare mine problemer selv, og var for stolt til at opsøge mennesker, der havde en anden indsigt end mig. Jeg ved, at rigtig mange mennesker træffer store valg, alene ud fra deres forstand, tanker og logik. Dvs. at træffe en beslutning ud fra hvad der er mest praktisk, logisk, smartest og hvad man vil undgå lige i øjeblikket. Og ja, det er tit det nemmeste!  Min erfaring siger mig til gengæld, at en beslutning først giver mening for dig selv og andre, når den også FØLES rigtig. Fordi at du her, har været i stand til at åbne og lytte til dit hjerte. Det er her du er autentisk, der hvor din beslutning giver mening og der hvor du er tro mod dig selv.

 

I mit arbejde er følgende vigtigt for mig:


 • Være åben, lyttende og fordomsfri overfor alle slags mennesker
 • Skabe tillid og tryghed
 • At vi sammen skaber synlige resultater
 • Finde frem til og have fokus på dine virkelige problemer, mål og/eller udfordringer
 • Øge selvværd, selvtillid og selvindsigt
 • Bryde uhensigtsmæssige og fastgroede tanke- og handlemønstre
 • Tydeliggøre min tavshedspligt
 • Opløse følelesesmæssige blokeringer
 • Motivere til handling
 • Skabe personlig indsigt og dermed udvikling
 • At have hjertet med i alt hvad jeg laver

Uddannelser


Mastercoach

Jeg er uddannet mastercoach hos Sofia Manning i KBH, hvilket er en professionel coachuddannelse. Uddannelsen er meget handlingsorienteret, der har i sigte at skabe synlige og mærkbare resultater i dit liv, dig selv og/eller andre. Det betyder f.eks. at du som person helt konkret ved, hvad du skal arbejde med, når du går ud af min dør. Det kan også betyde at du forstår dig selv, andre eller en situation bedre, og ved hvad du skal gøre for at komme videre. Som coach er jeg meget målbevidst og har helt konkret fokus på, hvad der forhindrer eller har forhindret dig i at nå dine mål, og hvad du kan gøre eller skal vide, for at komme ud af starthullerne.

Strategic intervention

Jeg har via Californien taget en uddannelse inden for Strategic Intervention Mega strategies (SI). Uddannelsen er grundlagt og tilrettelagt af Cloe Madanes og Anthony Robbins, og  min klasse og jeg var det første hold på verdensplan der fik æren af denne helt specielle uddannelse. Strategic intervention er bygget op af flere forskellige teorier og terapiformer bl.a. Ericksonian terapi, strategisk familieterapi, human needs Psychology og neurolinguistics.

Udgangspunktet i uddannelsen er at højne menneskers livskvalitet igennem en visuel behovsanalyse. Du kan ikke undgå gennem selvindsigt, at blive motiveret til handling, og derved på den mest nærende måde dække dine behov. Jeg tager her udgangspunkt i det enkelte menneskes kvaliteter og egenskaber, og bruger f.eks. dets livserfaring, sindstilstand, tro, kultur mm. som styrke til positiv, personlig forandring og udvikling. Vi har alle de samme behov, men der findes et hav af strategier og metoder, at få dækket dem på. Nelson Mandela og Mahatma Gandhie er eksempler på mesterlige Strategisk Interventionister.

 

5-path Hypnoterapeut

Jeg er uddannet ved Hypnosehuset Danmark og formålet med hypnoterapi, er at opløse blokeringer skabt af følelser. Vi kan f.eks. sidde fast i uforklarlige følelser i det daglige, som stammer fra oplevelser vi ikke bevidst kan huske. Kæmper du med forbier, angst, lavt selvværd eller har du bare svært ved at håndtere vrede, så kan hypnoterapi være noget for dig. I løbet af gangske få gange slipper du for, at bruge energi på disse følelser, som hæmmer din livskvalitet.

 

Ekstra info

Foredragsholder og gæsteunderviser

Jeg er rigtig glad for at inspirere mennesker gennem mine foredrag. Desuden finder jeg stor glæde i at træde ind i en gruppe og inspirere som gæsteunderviser. Det er vigtigt for mig at der er klar fokus på emnet, og at det er hjertet der taler. Giv lyd hvis det har din interesse.

 

Konsulent i LGP-husene

Jeg er meget stolt af, at indgå i et enestående team af forskellige behandlere, hos Lisbeth G. Petersen i Broager. Her har jeg fået lov til at være en del af et helt fantastisk koncept, som garanterer resultater især for stressramte mennesker og par, med alle former for problemer. Vi er en gruppe profesionelle behandlere, med hver vores specialer og med hver vores specielle menneskelige egenskaber. Vi sætter en ære i at bidrage med vores viden, vores erfaringer, vores drive og især vores hjerter. 

.