Kerneliv by Lena David

Hvem er jeg


Jeg er ærligt glad for de kriser, jeg skulle gå igennem i mit liv. Skilsmisse, kroniske smerter, stress, depression, angst, sygdom mm. har gjort mig til den jeg er i dag, og det er en stor del af årsagen til, at jeg kan hjælpe andre med lignende udfordringer. I dag er jeg nemlig stærk og klog på mig selv, og bedst af alt så ved jeg, at jeg altid kan regne med mig selv. Jeg har fået en grundlæggende ro i mit indre og tillid til livet, og kommer ikke til at falde tilbage til gamle vaner, mønstre og traumereaktioner. Jeg er af natur åben og fordomsfri, og født med en konstant nysgerrighed på mig selv og andre. Jeg har i 30 år forsket i, hvad der virker bedst for os mennesker, så vi kan føle os frie til at være mest muligt dem vi er. Det der har skabt de største forandringer i det inderste af mig, er terapi der er omsættelig, går i dybden og som er bevidsthedsudvidende. Jeg elsker i dag at kunne tilbyde begge dele, i forskellige niveauer og rammer. 


Jeg er også mor og har i 17 år, været en del af den mest fantastiske sammenbragte familie med fire børn. Jeg er utrolig stolt af min familie, for det har været en lang rejse til der hvor vi er i dag, og jeg har sammen med min dejlige mand, måttet lære og forstå en masse.

Som person er jeg kreativ og fremtidsorienteret og elsker, at udvide min horisont på alle planer. Jeg er vild med det konkrete og jordbundne og de små ting, der kan gøre en stor forskel i livet, men elsker også, at se tingene fra et meget større perspektiv. Jeg sætter stor pris på ærlighed og oprigtighed og kalder helst en spade for en spade. Jeg har en god intuition og mærker nemt det der ligger i det usagte, og udfordrer det gerne.


Hvad er intentionen med Kerneliv? 


Jeg ønsker sammen med dig at skabe den frihed, styrke og glæde i dit liv, som jeg selv har fået. Jeg har kigget ind i de mørkeste afkroge af mig selv, og behøver ikke at gemme mig selv væk længere. Og selvfølgelig har jeg stadigvæk op- og nedture i mit liv, men jeg er rolig omkring det der kommer,  

 

Det er vigtigt for mig, at vi sammen også skaber synlige og mærkbare resultater for dig. Jeg vil elske at hjælpe dig med at finde din vej, til din indre power, ro, kærlighed og livsglæde. Jeg bruger alle mine sanser, evner, livserfaring og viden når du sidder hos mig, så jeg kan guide dig bedst muligt. Og selvfølgelig kan vi sammen træne og holde fast i de positive forandringer der er blevet skabt, så vi sikrer dig et holdbart, glædesfyldt liv ud i fremtiden. 

 

Jeg tror på, at det er SÅ vigtigt at kunne bede om hjælp. Jeg ved at rigtig mange mennesker træffer store valg, alene ud fra drees forstand, tanker og logik. Dvs. at træffe en beslutning ud fra, hvad der er mest praktisk, logisk, smartest og hvad man vil undgå lige i øjeblikket. Og ja, det er tit det nemmeste!  Min erfaring siger mig til gengæld, at en beslutning først giver mening for dig selv og andre, når den også føles rigtig. Fordi at du her, har været i stand til at åbne og lytte til dit hjerte. Det er her du er autentisk, der hvor din beslutning giver mening og der hvor du er tro mod dig selv.

 

I mit arbejde er følgende vigtigt for mig:


 • Være åben, lyttende og fordomsfri overfor alle slags mennesker
 • Skabe tillid og tryghed
 • At vi sammen skaber mærkbare resultater
 • Finde frem til og have fokus på dine problemer, udviklingsområder, mål og/eller udfordringer
 • Øge selvværd, selvtillid, selvindsigt, bevidsthed og balance i livet
 • Bryde uhensigtsmæssige og fastgroede tanke- og handlemønstre
 • Tydeliggøre min tavshedspligt
 • Opløse følelesesmæssige blokeringer
 • Motivere til handling
 • Skabe personlig indsigt og dermed udvikling
 • At have hjertet med i alt hvad jeg laver

Uddannelser


Her er et lille udpluk af de uddannelser jeg har taget igennem de sidste 25 år. Kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere. Intet kan stå alene og jeg bruger altid en blanding af alt, hvad jeg har lært og erfaret.


Mastercoach

Jeg er uddannet mastercoach hos Sofia Manning i KBH. Uddannelsen er meget handlingsorienteret, der har i sigte at skabe synlige og mærkbare resultater i dit liv, dig selv og/eller andre. Det betyder f.eks. at du som person helt konkret ved, hvad du skal arbejde med, når du går ud af min dør. Det kan også betyde at du forstår dig selv, andre eller en situation bedre, og ved hvad du skal gøre for at komme videre. Som coach er jeg meget målbevidst og har helt konkret fokus på, hvad der forhindrer eller har forhindret dig i at nå dine mål, og hvad du kan gøre eller skal vide, for at komme ud af starthullerne.

Strategic intervention (psykoterapeut)

Jeg har via Californien taget en uddannelse inden for Strategic Intervention Mega strategies (SI). Uddannelsen er grundlagt og tilrettelagt af Cloe Madanes og Anthony Robbins. Strategic intervention er bygget op af flere forskellige teorier og terapiformer bl.a. Ericksonian terapi, strategisk familieterapi, human needs Psychology og neurolinguistics.

Udgangspunktet i uddannelsen er at højne menneskers livskvalitet og bevidsthed, igennem en visuel behovsanalyse. Jeg tager her udgangspunkt i det enkelte menneskes kvaliteter og egenskaber, og bruger f.eks. dets livserfaring, sindstilstand, tro, kultur mm. som styrke til positiv, personlig forandring og udvikling. Vi har alle de samme "grund" behov, men der findes et hav af strategier og metoder, at få dem tilgodeset.

 

5-path Hypnoterapeut

Jeg er uddannet ved Hypnosehuset Danmark og formålet med hypnoterapi, er at opløse blokeringer skabt af følelser, for det meste meget tidligt i livet. Vi kan f.eks. sidde fast i uforklarlige følelser og overbevisninger i det daglige, som stammer fra oplevelser vi ikke bevidst kan huske. Kæmper du med forbier, angst, lavt selvværd eller har du bare svært ved at håndtere vrede, sorg eller kedafdethed, så kan hypnoterapi være noget for dig. I løbet af gangske få gange slipper du for, at bruge energi på uhensigtsmæssige vaner eller følelser, som hæmmer din livskvalitet.


SoulKey terapeut (avanceret hypnose)

Er du nysgerrig på tidligere liv og/eller livene mellem livene, så kan SoulKey guide dig tilbage til en oplevelse, som har mening og betydning for dit nuværende liv. Du får via denne avanceret hypnose en bevidsthedsudvidelse, der forløser blokeringer i din fysiske krop, dit følelsesregister, dine tankemønstre og dit energisystem.


Energi og bevidsthed

Jeg har mange forskellige uddannelser og erfaringer, inden for det spirituelle felt, og inkluderer det som en naturlig del af mit virke.

 

Foredragsholder, gæsteunderviser og cencor

Jeg er rigtig glad for at inspirere mennesker gennem mine foredrag. Desuden finder jeg stor glæde i at træde ind i en gruppe og inspirere som gæsteunderviser eller fungere som ekstern cencor. Det er vigtigt for mig, at der er klar fokus på emnet, og at det er hjertet der taler. Giv lyd hvis det har din interesse.

.